links

Partners

Elk bezoek heeft een begin, maar ook een einde. Hieronder een aantal sites die kunnen helpen bij het verder zoeken naar informatie danwel producten op internet. Heb je een site die hier ook op zou moeten staan? Neem dan contact op met de site beheerder.

Bonsai Empire

http://www.bonsaiempire.com / http://www.bonsaiempire.nl
De siter over het zelf kweken van miniatuurboompjes. Het forum is bezet met alle nivo’s bonsai experts. Van net begonnen tot experts met 10 jaar ervaring. De moeite van het bezoeken waard. Zelf ben ik hier actief als ‘Leatherback’.

Zaadhandel

www.helzahobbyzaden.nl
Bent u direct op zoek naar tuinzaden, maar uw locale tuincentrum heeft maar een beperkt assortiment of moet u misschien een eind rijden voordat u aan zaden kunt komen voor uw tuin of moestuin? Dit is vanaf nu dan verleden tijd, want u kunt nu zeer eenvoudig online in deze zadenwebshop uitzoeken wat u precies wilt hebben.

http://www.onlinegroeiwinkel.nl
Door de toenemende vraag naar verse thuis gekweekte producten, hebben wij besloten speciaal voor de particuliere markt de website onlinegroeiwinkel.nl op te zetten. Hierdoor kunnen klanten makkelijker thuis alles bekijken en kunnen wij iedereen, particulier en bedrijf, beter helpen.

Bloemen Bestellen
Een leuke plant gevonden om bij je thuis neer te zetten, maar je hebt geen idee waar je de plant kan kopen? bloemen bestellen bezorgen.net geeft een overzicht van aanbieders online, en hun assortiment.

Prive pagina’s

Hortuz
Heb je een leuke kamerplant, maar doet deze het niet zo goed? Of wil je wel eens weten wat nou de ideale plant voor jou zou zijn? Hortuz biedt een overzicht van kamerplanten en hun verzorging.

http://eigenwijzetuin.be/
Dit is het blogdingske van Bart Vancoppenolle. Hij blogt over alles wat er in de groententuin gebeurt, en laat hierbij de lezer meekijken in het groene leven. Zelf zegt hij: Onze tuin heeft zo z’n eigen gedacht. Wij vinden dat goed zo, en laten hem begaan. Wilde planten en dieren mogen hier hun ding doen – zolang ze niet overdrijven. Ingrijpen gebeurt zo natuurvriendelijk mogelijk.
In ruil kregen we een arbeidsarme groene weelde waar altijd wel iets te beleven valt.

Web indices

http://www.opzijnbest.nl/informatie-over-tuin_1894.htm

Startpagina bloemen en planten

Reageer op dit bericht